Konkrétně tuto stránku jsem zde umístil proto, že bych rád sdělil některé věci , které jsou nové, nebo mají na něco upozornit.

 

Přibyla stránka a to stručně o tom, jaké jsou vlastně různé typy konzervací a co se u toho děje  ? 

 

 

V současné době je udělána změna, která se týká DIABETICKÝCH  RECEPTŮ , tedy  receptů bez cukru Původně jsem chtěl udělat zvlášť samostatnou sekci na toto téma, tak jak je např. oddělena sekce Zelenina a sekce  Ovoce . Ovšem po uvážení jsem postup změnil, protože když si prohlédnete každý recept v sekci ZELENINA, tak vidíte, že u každého slova " NÁLEV " jsou uvedeny čísla  1  , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8   přičemž každé číslo je odkaz na daný nálev .

                            A právě  číslo  8  je nálev diabetický .  

A v sekci OVOCE je to uděláno tak, že kde je napsán CUKR, tak to přímo  odkazuje  na  umělá sladidla   A kdo nechce cukr dát, tak na to klikne a ocitne se na stránce, kde je několik druhů  UMĚLÝCH SLADIDEL včetně dávkování, obsahu složení apod.

A pokud jde přímo o recept bez cukru, pak je označen tímto obrázkem  , na který když kliknete, Vás přemístí opět na stránku s umělými sladidly . 

Snad to bude takto  postačující.                                                                

 

Pokud by jste nebyli takto spokojeni, napište mi.

Celé stránky mají jedno hlavní téma, a to konzervování toho, co nám zahrádka ( nebo někdo, že? ) dá .

A občas právě v emailech, nebo ve " Vašem deníčku " se objevilo i téma, které sice přímo konzervace se netýká, ale souvisí s tím, co se nám na stůl a pak do skleniček dostane.

Jsou to rady či dotazy týkající se něčeho na zahrádce .

Zpočátku jsem nevěděl, kde tyto věci uvést, protože např. (ale to je jen příklad !) "čím je príma hnojit mrkev...", bych těžko mohl umístit do sekce "Sterilování mrkve" .  Ale zase když mi takový dopis, kde byl dobrý nápad a já jen proto, že jsem nevěděl, kde ho umístit přišel , a  ležel v počítači, to mě přišlo škoda, protože když někdo MÁ DOBRÝ NÁPAD A CHCE TO SDĚLIT I DRUHÝM, to je perfektní vlastnost a tak jsem udělal zvlášť stránku ,   

"   R  A  D  Y  ( ? )  trošku ze zahrádky "

Původní stránku " R  A  D  Y  ( ? ) ke sterilování " jsem nechal jak je, ta se týká pouze vlastního konzervování .

Takže tolik k věcem, které "trošku" vybočují z téma " konzervování ", ale jsou neméně důležité , protože mnozí právě mají hlavní zdroj ze zahrádek apod. 

Vy se také můžete vyjadřovat k receptům, stránce jako takové a podobně !        

                        Jak ?          Takto :

Můžete jít na tzv. "DENÍK VAŠICH ZÁZNAMŮ ", kde přímo bez psaní emailu můžete cokoliv sdělit.  Budu rád, když mi napíšete,zda jste s "obnovenými" stránkami spokojeni,  či cokoliv jiného, co chcete sdělit. 

Zároveň může sloužit i jako "Diskuze", třeba na vyměňování si rad, názorů  atd.

 

.... VÝVOJ TÉTO STRÁNKY JE SKUTEČNĚ HODNĚ ZÁVISLÝ NA TOM, JAK SE MNOHÝM Z VÁS CHTĚLO OBĚTOVAT ČAS  A  NAPSAT, nebo naskenovat či ofotit, (to je již jedno) AŤ  JIŽ JEDEN ČI SPOUSTU DALŠÍCH RECEPTŮ, atd...

A zároveň děkuji i všem, co sem rádi "chodí" ať již mají či nemají čas či možnosti posílat  emaily či ne, protože je pravda, že tato stránka má především SLOUŽIT VÁM a NE VY JÍ . To by nebyl splněn účel .

Zatím je tedy uvedena stránka "ZELENINA" ,

 stránka "OVOCE", dále stránka HOUBY a NÁPOJE

jako NOVÁ je stránka MASO , VEJCE  a v nejbližší době přibudou stránky

OCTY,OLEJE,BYLINY  A DALŠÍ SUROVINY.

...takže bych byl rád, pokud by Vám tento prostor sloužil k co největší spokojenosti .

Dále platí stále to, že kde bude něco NOVÉHO , tak tam bude většinou umístěn tento obrázek .

Je to hlavně proto, že kdo sem "chodí" často, tak aby si dříve všimnul - "aha, toto tu posledně nebylo...." tak myslím, že to není špatné. Pokud by jste měli někdo jiný nápad, dejte mi prosím vědět, buď na VÁŠ DENÍK ,EMAIL , nebo na MOBIL SMS, to je jedno.

 

A KDYŽ PŘECE JEN BUDETE MÍT ČAS A NÁLADU (v dnešním uspěchaném světě to není vždy snadné), NAPIŠTE MI PROSÍM  NA  MŮJ  EMAIL, (nebo SMS,) , TAKÉ NĚJAKÝ VÁŠ RECEPT,nebo OBRÁZEK A  JÁ  BYCH HO  S VAŠÍM SVOLENÍM  TAKÉ PŘIDAL K TĚMTO, CO JIŽ ZDE JSOU.

Jestli Vás napadá něco teď hned, tak to raději hned sem napište,ano ?      

   

 

 

JE JEDNO, ZDA SE VÁŠ RECEPT PODOBÁ ZDEJŠÍMU RECEPTU, NEBO ZDA JSTE HO NĚKDE VYČETLI, NA TOM NEZÁLEŽÍ.   DŮLEŽITÉ  JE, ABY ZDE RECEPTÍKŮ  PŘIBÝVALO, ABY JSME  MĚLI OPRAVDU PĚKNÝ  A  BOHATÝ  VÝBĚR. 

KAŽDÝ MÁME SVÉ CHUTĚ A CO CHUTNÁ JEDNOMU, NEMUSÍ CHUTNAT  DRUHÉMU A JÁ BYCH OPRAVDU RÁD, KDYBY SI KAŽDÝ MOHL NĚCO ZDE VYBRAT.      

  A  ZÁROVEŇ  I  CO SE TÝČE  TĚCHTO  STRÁNEK  SAMOTNÝCH, POKUD BY SE VÁM ZDÁLO NĚCO , CO BY SE MOHLO ZLEPŠIT, ZMĚNIT A POD., TAKÉ MI TO PROSÍM SDĚLTE.

Tak asi toto jsem Vám chtěl "povědět" .

Zatím Vás tedy všechny zdravím a přeji jak zábavné "listování" mezi recepty, tak hodně plných a dobrých skleniček .

                             

 

                           Zdenek   Černohlávek

A nyní můžete jít buď  na      OBSAH , - celkový přehled

   nebo přímo                na  SEZNAM receptů ZELENINY

                   na SEZNAM receptů OVOCE

                         na SEZNAM receptů - HOUBY 

                         na SEZNAM receptů - NÁPOJE

       na SEZNAM receptů MASA    

     na SEZNAM receptů RYB    

     na SEZNAM receptů VAJEC    

 

nebo zpět na úvodní stránku OVOCE, ZELENINY,HOUBY

                       MASO NÁPOJE .