Přibyla stránka a to stručně o tom, jaké jsou vlastně různé typy konzervací a co se u toho děje ?
V současné době je udělána změna, která se týká DIABETICKÝCH RECEPTŮ , tedy receptů bez cukru . Původně jsem chtěl udělat zvlášť samostatnou sekci na toto téma, tak jak je např. oddělena sekce Zelenina a sekce Ovoce . Ovšem po uvážení jsem postup změnil, protože když si prohlédnete každý recept v sekci ZELENINA, tak vidíte, že u každého slova " NÁLEV " jsou uvedeny čísla 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 přičemž každé číslo je odkaz na daný nálev .
A právě číslo 8 je nálev diabetický .
A v sekci OVOCE je to uděláno tak, že kde je napsán CUKR, tak to přímo odkazuje na umělá sladidla A kdo nechce cukr dát, tak na to klikne a ocitne se na stránce, kde je několik druhů UMĚLÝCH SLADIDEL včetně dávkování, obsahu složení apod.
A pokud jde přímo o recept bez cukru, pak je označen tímto obrázkem , na který když kliknete, Vás přemístí opět na stránku s umělými sladidly .
Snad to bude takto postačující.
Pokud by jste nebyli takto spokojeni, napište mi.
Celé stránky mají jedno hlavní téma, a to konzervování toho, co nám zahrádka ( nebo někdo, že? ) dá .
A občas právě v emailech, nebo ve " Vašem deníčku " se objevilo i téma, které sice přímo konzervace se netýká, ale souvisí s tím, co se nám na stůl a pak do skleniček dostane.
Jsou to rady či dotazy týkající se něčeho na zahrádce .
Zpočátku jsem nevěděl, kde tyto věci uvést, protože např. (ale to je jen příklad !) "čím je príma hnojit mrkev...", bych těžko mohl umístit do sekce "Sterilování mrkve" . Ale zase když mi takový dopis, kde byl dobrý nápad a já jen proto, že jsem nevěděl, kde ho umístit přišel , a ležel v počítači, to mě přišlo škoda, protože když někdo MÁ DOBRÝ NÁPAD A CHCE TO SDĚLIT I DRUHÝM, to je perfektní vlastnost a tak jsem udělal zvlášť stránku ,
" R A D Y ( ? ) trošku ze zahrádky "
Původní stránku " R A D Y ( ? ) ke sterilování " jsem nechal jak je, ta se týká pouze vlastního konzervování .
Takže tolik k věcem, které "trošku" vybočují z téma " konzervování ", ale jsou neméně důležité , protože mnozí právě mají hlavní zdroj ze zahrádek apod.
Vy se také můžete vyjadřovat k receptům, stránce jako takové a podobně !
Jak ? Takto :
Můžete jít na tzv. "DENÍK VAŠICH ZÁZNAMŮ ", kde přímo bez psaní emailu můžete cokoliv sdělit. Budu rád, když mi napíšete,zda jste s "obnovenými" stránkami spokojeni, či cokoliv jiného, co chcete sdělit.Zároveň může sloužit i jako "Diskuze", třeba na vyměňování si rad, názorů atd.
.... VÝVOJ TÉTO STRÁNKY JE SKUTEČNĚ HODNĚ ZÁVISLÝ NA TOM, JAK SE MNOHÝM Z VÁS CHTĚLO OBĚTOVAT ČAS A NAPSAT, nebo naskenovat či ofotit, (to je již jedno) AŤ JIŽ JEDEN ČI SPOUSTU DALŠÍCH RECEPTŮ, atd...
A zároveň děkuji i všem, co sem rádi "chodí" ať již mají či nemají čas či možnosti posílat emaily či ne, protože je pravda, že tato stránka má především SLOUŽIT VÁM a NE VY JÍ . To by nebyl splněn účel .
Zatím je tedy uvedena stránka "ZELENINA" ,
stránka "OVOCE", dále stránka HOUBY a NÁPOJE
jako NOVÁ je stránka MASO , VEJCE a v nejbližší době přibudou stránky
...takže bych byl rád, pokud by Vám tento prostor sloužil k co největší spokojenosti .
Dále platí stále to, že kde bude něco NOVÉHO , tak tam bude většinou umístěn tento obrázek .
Je to hlavně proto, že kdo sem "chodí" často, tak aby si dříve všimnul - "aha, toto tu posledně nebylo...." tak myslím, že to není špatné. Pokud by jste měli někdo jiný nápad, dejte mi prosím vědět, buď na VÁŠ DENÍK ,EMAIL , nebo na MOBIL SMS, to je jedno.
A KDYŽ PŘECE JEN BUDETE MÍT ČAS A NÁLADU (v dnešním uspěchaném světě to není vždy snadné), NAPIŠTE MI PROSÍM NA MŮJ EMAIL, (nebo SMS,) , TAKÉ NĚJAKÝ VÁŠ RECEPT,nebo OBRÁZEK A JÁ BYCH HO S VAŠÍM SVOLENÍM TAKÉ PŘIDAL K TĚMTO, CO JIŽ ZDE JSOU.
Jestli Vás napadá něco teď hned, tak to raději hned sem napište,ano ?
JE JEDNO, ZDA SE VÁŠ RECEPT PODOBÁ ZDEJŠÍMU RECEPTU, NEBO ZDA JSTE HO NĚKDE VYČETLI, NA TOM NEZÁLEŽÍ. DŮLEŽITÉ JE, ABY ZDE RECEPTÍKŮ PŘIBÝVALO, ABY JSME MĚLI OPRAVDU PĚKNÝ A BOHATÝ VÝBĚR.
KAŽDÝ MÁME SVÉ CHUTĚ A CO CHUTNÁ JEDNOMU, NEMUSÍ CHUTNAT DRUHÉMU A JÁ BYCH OPRAVDU RÁD, KDYBY SI KAŽDÝ MOHL NĚCO ZDE VYBRAT.
A ZÁROVEŇ I CO SE TÝČE TĚCHTO STRÁNEK SAMOTNÝCH, POKUD BY SE VÁM ZDÁLO NĚCO , CO BY SE MOHLO ZLEPŠIT, ZMĚNIT A POD., TAKÉ MI TO PROSÍM SDĚLTE.
Tak asi toto jsem Vám chtěl "povědět" .
Zatím Vás tedy všechny zdravím a přeji jak zábavné "listování" mezi recepty, tak hodně plných a dobrých skleniček .
Zdenek Černohlávek
A nyní můžete jít buď na OBSAH , - celkový přehled
nebo přímo na SEZNAM receptů ZELENINY
nebo zpět na úvodní stránku OVOCE, ZELENINY,HOUBY